De Techniek Experience

De Techniek Academie organiseert De Techniek Experience. Voor jong en oud zijn er op verschillende gebieden van techniek dingen uit te proberen, uit te vinden en te onderzoeken! Laat je eigen licht branden, of smelt iets moois in de lasbox.

Naar de website

Ontdek als een echte elektromonteur welke draadjes met elkaar verbonden moeten worden. Je gaat aan de slag met een bord, verschillende kleuren draadjes en gaat proberen om jouw lamp aan te sluiten. Lukt het jou om het licht te laten branden? Of begin jij liever met de VR-bril om te ontdekken hoe het is om installateur op de bouw te zijn?

Ook kun je lassen met de lassimulator (vanaf 6+) of ga samen met een metaalbewerker aan de slag in de lasbox. Onder begeleiding leer jij de vaardigheden van het lassen en ga je materialen verbinden. Lukt het jou om iets moois samen te smelten? (Activiteit 12+) Naast het lassen zijn de andere activiteiten geschikt voor jong en oud. Alle activiteiten zijn onder begeleiding van praktijkopleiders en/of bedrijven.

Bezoek ook BITT

Ook zijn er een aantal leuke activiteiten zoals het in elkaar zetten van je eigen pen, rondleidingen en een ontdekkingstocht bij Belevingscentrum Wetenschap en Technologie, BITT. Zij zitten in hetzelfde gebouw als De Techniek Academie. Deze organisatie is opent ook de deuren. Volg daar een rondleiding en neem deel aan hun doe-activiteiten. Je kunt dus heel gemakkelijk beide organisaties bezoeken.

Locatie

De Techniek Academie
Westeinde 100
3844DR Harderwijk

Datum en tijd

5 oktober 2019: 10:00 - 15:00 uur
Credits: Petra Lievense voor De Techniek Academie

Naam organisatie

Soort activiteit

Open dag, Workshop

Doelgroep

Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie

Toegangsprijs

gratis

Openingstijden

5 oktober: 10:00 - 15:00 uur

Adres

De Techniek Academie
Westeinde 100
3844DR Harderwijk

Website

Ga naar de website