Verstreken: Bezoek de hackerspace (2019)

Ben je creatief, heb je interesse in techniek of wil je het leren? Ga eens kijken bij deze open dag, wie weet schuilt er ook een hacker in jou.

Credits: Steven Kruyswijk via Hackalot

Misschien ken je een hacker alleen als iemand die inbreekt op computers. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Een hacker is iemand die creatief (technische) problemen oplost en naar behoeven aanpast. Een hacker heeft interesse in techniek, wil weten hoe apparaten en technieken werken en zet deze kennis in om op een creatieve manieren nieuwe projecten uit te voeren.

In een ‘hackerspace’ zoals Hackalot komen zij samen om te knutselen aan zowel software als hardware. Tijdens Weekend van de Wetenschap ben je welkom om binnen te lopen, te kijken naar demonstraties en mee te doen met korte workshops. Praat met de hackers over projecten, technische zaken en wat jullie verder bezig houd. Herken je jezelf hierin? Dan is deze open dag iets voor jou.

Naam organisatie Hackalot
Soort activiteit Open dag, Voorstelling / Demonstratie, Workshop
Doelgroep Jongeren, Volwassenen
Prijs gratis
Openingstijden 6 oktober 2019: 13:30 - 22:00 uur
5 oktober 2019: 13:30 - 17:00 uur
Adres Hackalot
Ruysdaelbaan 106
5613DL Eindhoven
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.