Verstreken: Ambulances: hoeveel zijn er nodig? (2019)

Een ambulance moet snel naar het ziekenhuis kunnen komen. Hoe bereken je hoe snel een ziekenwagen bij een ziekenhuis is, en hoeveel er nodig zijn om iedereen op tijd bij een ziekenhuis te krijgen? Dat leer je in deze worekshop.

Credits: via RIVM

Ben je wel eens met grote vaart in een ambulancewagen naar het ziekenhuis gereden? Of ken je iemand die dat is overkomen? Overal in Nederland ben je heel snel in het ziekenhuis als dat nodig is. Maar hoe regel je dat precies? Hoeveel ambulances zijn daarvoor nodig? En waar moeten die klaarstaan? Dat is niet zo eenvoudig. Ga naar deze workshop en leer hoe het RIVM dat berekent.

Bijzonderheden

Legitimatie met een geldig identiteitsbewijs voor iedereen vanaf 14 jaar verplicht. Zonder legitimatie word je niet toegelaten tot het terrein.

Aanmelden

Voor deze workshop is aanmelden vooraf verplicht via de website. Dit is ook nog beperkt mogelijk op locatie op de dag zelf.

Naam organisatie RIVM
Soort activiteit Lezing / Debat, Workshop
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Volwassenen
Prijs gratis
Openingstijden 5 oktober 2019: 12:00 - 12:45 uur
5 oktober 2019: 11:00 - 11:45 uur
5 oktober 2019: 10:00 - 10:45 uur
Adres RIVM
Antonie van Leeuwenhoeklaan 9
3721MA Bilthoven
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.