Topturnen, wetenschap en techniek

Wil jij weten hoe topturnsters en topturners gezond sporten en ondersteund worden door wetenschap en techniek? Je leert er alles over in deze lezing.

Naar de website

Krijg een inkijk op welke manier wetenschap en techniek zorgen dat topturners en topturnsters gezond kunnen sporten. Want sporten vraagt nogal wat van je lichaam.

Stephanie van Cappellen, één van de data-analisten van InnoSportLab ’s-Hertogenbosch, legt uit hoe data ons alles kan vertellen over het menselijk lichaam.

Ze vertelt je bijvoorbeeld hoe sensoren in toestellen de sporter in de gaten kunnen houden, hoe je inzicht in groei krijgt en hoe je het best een blessure kan voorkomen. Meet hartslagvariabiliteit en leer wat dat betekent voor de gezondheid van een sporter.

Aanmelden

Aanmelden voor deze activiteit kan via e-mail. E-mail je naam, telefoonnummer en de tijd van de sessie die je wilt bijwonen. De lezing gaat door bij minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers.

Locatie

InnoSportLab 's-Hertogenbosch
Marathonloop 7a
5235 AA 's-Hertogenbosch

Datum en tijd

7 oktober 2018: 11:30 - 12:00 uur
7 oktober 2018: 12:30 - 13:00 uur
Credits: InnoSportLab 's-Hertogenbosch, Maurice Aarts

Naam organisatie

InnoSportLab 's-Hertogenbosch

Soort activiteit

Lezing / Debat

Doelgroep

Jongeren, Volwassenen

Toegangsprijs

gratis

Openingstijden

7 oktober: 11:30 - 12:00 uur
7 oktober: 12:30 - 13:00 uur

Adres

InnoSportLab 's-Hertogenbosch
Marathonloop 7a
5235 AA 's-Hertogenbosch

Website

Ga naar de website

Social media

De Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) is de brancheorganisatie voor de chemische industrie in Nederland.