The Random Machine

Geen keuzestress meer door de The Random Machine van Studio Sssssst.

Naar de website

De grote, pulserend verlichte, rode knop van de Random Machine nodigt jou uit hem in te drukken.

Wij leven in een meerkeuzemaatschappij. Het toenemende aantal keuzemogelijkheden die we tot onze beschikking hebben zorgt ervoor dat zelfs de allerkleinste keuze je onbewust al gestresst kan maken.

Politieke verkiezingen, de keuze voor een snack in de snackbar, een biersoort in het café, een mineraalwatermerk in het overvolle schap in de supermarkt, of waar je heen gaat op vakantie. Het maakt niet uit of het gaat om een onbenullige of een ingrijpende keuze, tijdens Innovate 2018 staat de Random Machine klaar om je keuzestress weg te nemen en voor jou te kiezen.

Sssssst en Studio Erik Stehmann hebben de handen ineen geslagen om de Random Machine te ontwikkelen in de strijd tegen keuzestress. Computers hebben veel invloed op ons leven, algoritmes bepalen vaak zonder dat we het doorhebben wat we op onze schermen te zien krijgen, dus waarom kiezen we er niet bewust voor om een computer voor ons te laten kiezen?

Locatie

INNOVATE EXPERIENCE
Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem

Datum en tijd

6 oktober 2018: 10:00 - 17:00 uur
Credits: Via Studio Sssssst

Naam organisatie

INNOVATE EXPERIENCE

Soort activiteit

Open dag, Spel, Tentoonstelling, Voorstelling / Demonstratie

Doelgroep

Kinderen, Jongeren, Volwassenen

Toegangsprijs

gratis

Openingstijden

6 oktober: 10:00 - 17:00 uur

Adres

INNOVATE EXPERIENCE
Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem

Website

Ga naar de website

Social media

De Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) is de brancheorganisatie voor de chemische industrie in Nederland.