Verstreken: Rondleiding BlueCity (2018)

Wat gebeurt er tegenwoordig allemaal in BlueCity? Welke ondernemers zijn hier gehuisvest en wat zijn de toekomstplannen? In de rondleiding hoor je over de geschiedenis en toekomst van dit unieke pand.

Credits: BlueCity

Wil jij letterlijk achter de schermen van BlueCity? Te voet door de 12.000 m2 tellende circulaire voorbeeldstad krijg je een goed beeld van wat dat nou eigenlijk is, die circulaire economie. Wat kan je er eigenlijk mee? En waarom?

De rondleiding duurt gemiddeld 45 minuten. Drie kwartier bestaande uit open verhalen en concrete voorbeelden over wat er komt kijken bij innovatie op deze schaal. Wij vertellen over de achtergrond, de duurzame doelstellingen en natuurlijk de achtergrond van het pand.

Voertaal

De rondleiding zal in het Engels en Nederlands gegeven worden, afhankelijk van het publiek.

Prijs

BlueCity Lab vraagt een vrijwillige bijdrage voor deze activiteit. Je mag zelf bepalen hoeveel je wilt bijdragen. De prijs van €5,- is een richtprijs.

Naam organisatie BlueCity Lab
Soort activiteit Excursie / Rondleiding, Open dag
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs
5,00 per persoon
Openingstijden 6 oktober 2018: 11:00 - 12:00 uur
6 oktober 2018: 13:00 - 14:00 uur
Adres BlueCity Lab
Maasboulevard, 100
3063 NS Rotterdam
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.