Red de wereld

Lukt het jou om op tijd de wereld te redden? Doe experimenten en ga de uitdaging aan met wetenschappelijke puzzels om de toekomst veilig te stellen in de Science Escaperoom.

Naar de website

In de toekomst is er een virus uitgebroken, precies zoals de professor al voorspeld had. Kun jij hem helpen de ramp te voorkomen door op zoek te gaan naar de aanwijzingen in zijn laboratorium? Maar wees wel snel, want de tijd dringt!

In dit spel word je uitgedaagd om een raadselachtige en spannende opdracht tot een goed einde te brengen. Op zoek naar aanwijzingen ga je in een groep van maximaal 8 personen aan de slag met verschillende experimenten en puzzels uit de natuurkunde, scheikunde, biologie en wiskunde.

De Science Escape Room duurt, inclusief voor- en nabespreking, 75 minuten. Iedere 20 minuten start er een sessie.

Aanmelden

Voor de Science Escape Room is aanmelden verplicht via de website

Utrecht Science Park

Deze activiteit is onderdeel van een groter programma op het Utrecht Science Park. Puzzel jezelf uit de Science Escape Room, meet hoe je hersenen zich ontwikkelen met een fMRI-scanner en zie hoe een paard er van binnen uitziet. Naast de activiteiten van de Universiteit Utrecht zijn ook SRON en het Hubrecht Institute, het Westerdijk Fungal Biodiversity institute en Regenerative Medicine Utrecht geopend voor publiek.

Locatie

Universiteit Utrecht
Budapestlaan 4a-b
3584 CD Utrecht

Datum en tijd

7 oktober 2018: 11:00 - 16:00 uur
Credits: Lize Kraan voor Universiteitsmuseum Utrecht

Naam organisatie

Soort activiteit

Spel

Doelgroep

Familie

Toegangsprijs

gratis

Openingstijden

7 oktober: 11:00 - 16:00 uur

Adres

Universiteit Utrecht
Budapestlaan 4a-b
3584 CD Utrecht

Website

Ga naar de website

De Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) is de brancheorganisatie voor de chemische industrie in Nederland.