Verstreken: Radboud Invites: Elinor Ostrom (2018)

Graaf archeologische schatten op en test je kennis van uitdrukkingen in het Elinor Ostromgebouw van de Radboud Universiteit tijdens het Weekend van de Wetenschap.

Credits: Matejmo via iStockphoto, aangekocht door Radboudumc

Maak kennis met de Radboud Universiteit in het Elinor Ostromgebouw. Verschillende activiteiten vinden hier plaats tijdens Radboud Invites, een wetenschapsfestival tijdens Weekend van de Wetenschap. Het gebouw bevat een rijke mix van vakgebieden: Managementwetenschappen, Letteren en Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen laten zien hoe ze een rol spelen in jouw dagelijks leven. Zo leer je bijvoorbeeld hoe Nederlandse bestuurskundigen proberen te zorgen voor een veilige samenleving, kun je archeologische schatten opgraven, kun je je kennis van Nederlandse uitdrukkingen testen, ontdek je of jij beter kunt beleggen dan een gorilla en hoor je of blockchain onze toekomst gaan veranderen. Ook onderwerpen als geluk, miscommunicatie, mode & identiteit of hebzucht als heilzame factor komen aan bod.

Het Elinor Ostromgebouw is een van de zes gebouwen van het Radboudumc en de Radboud Universiteit die op 6 oktober haar deuren opent.

Onder de naam ‘Radboud Invites’ openen de zes locaties hun deuren tijdens het Weekend van de Wetenschap. Hier wordt onderzoek getoond en er is een feestelijk programma met interactieve activiteiten voor jong en oud. Je kunt zelf proefjes doen, demonstraties, hoorcolleges en rondleidingen bijwonen en zo ontdekken wat er allemaal op de universiteit en in het Radboudumc gebeurt. Heb je zin in een feestelijke, uitdagende en leerzame dag? Ga dan ook langs op zaterdag 6 oktober van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Naam organisatie Radboud Universiteit
Soort activiteit Excursie / Rondleiding, Festival, Lezing / Debat, Ontdekken, Open dag, Spel, Voorstelling / Demonstratie
Doelgroep Jonge kinderen, Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 6 oktober 2018: 11:00 - 17:00 uur
Adres Elinor Ostromgebouw
Heyendaalseweg 141
6525AJ Nijmegen
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.