Proefritten en workshops!

Kom een kijkje nemen bij het Allego Charging Plaza en de Technical Area. Maak een proefrit of volg een workshop en leer alles over het rijden in- en laden van elektrische auto’s.

Naar de website

Op het innovatieve laadplein kunnen maar liefst 50 elektrische auto’s tegelijkertijd hun accu opladen. Uniek aan dit laadplein is het beperkte formaat van de laadpalen en de slimme aansturing ervan. Alle technologie is uit de laadpaal gehaald en verderop ondergebracht in een verdeelkast.

Vanuit die kast wordt de stroom op een slimme manier verdeeld over de verschillende auto’s die aan het laden zijn. De geleverde energie is daarbij afhankelijk van de vraag van de gebruiker, het type auto en het aantal auto’s dat tegelijkertijd staat te laden. Dit innovatieve laadplein is een cocreatie van Allego en IPKW.

Wil je meer weten over de techniek van de laadinfrastructuur, de IT systemen die daarvoor nodig zijn en de auto’s die geladen moeten worden? Volg dan een workshop in de Allego Technical Area!

Ook kun je proefrijden in de nieuwste elektrische auto’s. Neem plaats in de elektrische auto van jouw keuze en voel de snelheid van het optrekken gecombineerd met de stilte van de motor! Allego biedt je de kans om op een speciaal ingericht testcircuit op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) te komen proefrijden.

Meer weten over elektrische auto’s en laadoplossingen? Loop dan even naar het Allego Charging Plaza en verdiep je verder in de wereld van elektrisch rijden.

Locatie

INNOVATE EXPERIENCE
Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem

Datum en tijd

6 oktober 2018: 10:00 - 17:00 uur
Credits: Via Allego

Naam organisatie

INNOVATE EXPERIENCE

Soort activiteit

Cursus, Excursie / Rondleiding, Open dag, Voorstelling / Demonstratie, Workshop

Doelgroep

Kinderen, Jongeren, Volwassenen

Toegangsprijs

gratis

Openingstijden

6 oktober: 10:00 - 17:00 uur

Adres

INNOVATE EXPERIENCE
Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem

Website

Ga naar de website

Social media

De Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) is de brancheorganisatie voor de chemische industrie in Nederland.