Praten met apparaten

Ben jij nieuwsgierig hoe je iets kunt programmeren met robots? Bij deze workshop leer je alles over spreken met robots.

Alle jonge techneuten opgelet. Doe mee aan één van de drie workshops en ontdek hoe leuk technologie kan zijn. Praat met robots door middel van code en laat ze jouw commando’s uitvoeren.

Programma

Ozobots zijn de weg kwijt! + Tekenen met de 3D-Pen! De Ozobots zijn de weg kwijt en jij kan ze helpen! Door te praten met de kleine robots kan je ze de wegwijzen en uit de problemen helpen. Praten met apparaten gaat natuurlijk niet met woorden maar met codes. Met welke codes kan jij de Ozobots het snelst helpen? Heb je de Ozobots geholpen? Ontdek nu ook jouw 3D-tekenskills! Met deze speciale pen kan jij jouw eigen ontwerp maken in 3D.

Bouw je eigen bibberbotje Deze Bibberrobot is een heuse kunstenaar. Met zijn stiftpoten maakt hij de mooiste kunstwerken. Maak jouw Bibberbot uniek, zodat je hem altijd kunt herkennen.

Ga aan de slag met de M-bot De M-bot programmeer je in een programmeeromgeving gebaseerd op Scratch 2.0. Je programmeert er je robot mee door middel van blokjes met opdrachten aan elkaar te klikken. Laat je M-bot rond rijden aan de hand van je eigen commando’s!

Aanmelden

Aanmelden is verplicht via de website

Locatie

Nieuwe Energie - Prijsvergelijken
3e Binnenvestgracht 23G
2312NR Leiden

Datum en tijd

6 oktober 2018: 11:30 - 13:00 uur
6 oktober 2018: 10:00 - 11:15 uur
Credits: Prijsvergelijken.nl en Technolab Leiden, Coen Jonker

Naam organisatie

Prijsvergelijken.nl

Soort activiteit

Workshop

Doelgroep

Kinderen

Toegangsprijs

gratis

Openingstijden

6 oktober: 11:30 - 13:00 uur
6 oktober: 10:00 - 11:15 uur

Adres

Nieuwe Energie - Prijsvergelijken
3e Binnenvestgracht 23G
2312NR Leiden

De Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) is de brancheorganisatie voor de chemische industrie in Nederland.