Verstreken: Open dag Shell Moerdijk (2018)

Wat kun je allemaal maken van aardolie? En hoe gaat het productieproces in zijn werk? Neem een kijkje bij de fabrieken van Shell en kom er achter.

Credits: Shell Moerdijk

Shell Moerdijk bestaat 50 jaar. Om dat jubileum vieren ben je welkom om een kijkje te komen nemen op het terrein en bij de fabrieken.

Er is van alles te zien en beleven. Wek zelf energie op met behulp van een zonnepaneel, verf mee aan een gezamenlijk megakunstwerk, blaas een metersgrote zeepbel of blus een brandje. Maak je eigen smoothie door te fietsen, maak zelf nagellak of haargel in het laboratorium of ontwerp je eigen sportschoen en maak kans dat jouw ontwerp ook echt wordt gefabriceerd.

Over Shell Moerdijk

De fabrieken op het terrein van Shell Moerdijk produceren met behulp van complexe processen verschillende basischemicaliën uit aardolie. De producten en werkzaamheden van Shell Moerdijk zijn voor veel mensen behoorlijk abstract, terwijl deze de basis leveren voor veel producten die je dagelijks gebruikt. Op deze open dag maak je kennis met alles wat Shell doet en produceert.

Aanmelden

Voor deze activiteit is aanmelden verplicht. Inschrijving verloopt vanaf 25 augustus via de website van Havenbedrijf Moerdijk.

Naam organisatie Shell Moerdijk
Soort activiteit Excursie / Rondleiding, Open dag, Workshop
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 6 oktober 2018: 09:00 - 17:00 uur
Adres Shell Moerdijk
Westelijke Randweg 1
4791RS Klundert
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.