Verstreken: Open dag Koninklijke Van Wijhe Verf (2018)

Tijdens de Dag van de Chemie opent Koninklijke Van Wijhe Verf haar deuren om bezoekers te enthousiasmeren voor chemie. Krijg een rondleiding door de fabriek en loop rond op de informatiemarkt.

Credits: Koninklijke Van Wijhe Verf BV

Koninklijke Van Wijhe Verf BV neemt je mee in de wereld van verf. Wat is er bijvoorbeeld nodig om verf te maken? Op de informatiemarkt kun je het volledige proces zien van pigment tot verf. Daarnaast krijg je een rondleiding door de fabriek, het magazijn en het lab. Ook kun je je aanmelden voor de Lab Experience Day.

Meer informatie

Voor meer informatie of als je je alvast wilt aanmelden voor de Dag van de Chemie (niet verplicht, wel wenselijk) zie de website.

Lab Experience Day

Tijdens de Lab Experience Day gaan scholieren aan de slag in het laboratorium van Koninklijke Van Wijhe Verf en ervaren ze hoe het is om daar te werken. Ook kunnen ze in gesprek met medewerkers en studenten op de opleidingenmarkt. Voor ouders is er een apart programma. Deelnemers ervaren de Lab Experience Day als een belangrijk hulpmiddel bij loopbaanoriëntatie. Wil je zeker zijn van een plek bij de Lab Experience Day, schrijf je dan alvast in op de website.

Naam organisatie Koninklijke Van Wijhe Verf B.V.
Soort activiteit Open dag
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Volwassenen
Prijs gratis
Openingstijden 6 oktober 2018: 10:00 - 16:00 uur
Adres Koninklijke Van Wijhe Verf
Russenweg 14
8041AL Zwolle
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.