Verstreken: Open dag Huntsman Holland (2018)

De poorten van van Huntsman zijn veelal gesloten voor bezoekers, maar niet tijdens de Dag van de Chemie. Maak een rondrit over het terrein, zie de fabrieken van dichtbij of maak kennis met chemie in het kidslab.

Credits: Huntsman Holland B.V., Huntsman Holland BV

Hoe voelt het om operator te zijn? Neem plaats achter onze trainingsimulator en ervaar het zelf. Neem een kijkje in een tankwagen of stap in de snelheidsimulator.

Wat moet je doen als je met je auto over de kop gaat? Dat leer je in de kantelsimulator. In ons kidslab kunnen kinderen zelf aan de slag met het maken van slijm en stuiterballen. Want ook dat is chemie. En natuurlijk mag de schuimproef niet ontbreken. Zie de vele eindproducten die met onze halffabricaten gemaakt worden of maak een rondrit over haventerrein 5210.

Koken is een vorm van chemie die we elke dag opnieuw meemaken. Op de dag van de Chemie mag de inwendige mens niet vergeten worden. Foodtrucks op het vriendenplein serveren een frietje of biopizza. Altijd al je eigen 3D pannenkoek willen printen? Ook dat is mogelijk.

Aanmelden

Aanmelden is verplicht via de website

Naam organisatie Huntsman Holland B.V.
Soort activiteit Excursie / Rondleiding, Voorstelling / Demonstratie
Doelgroep Kinderen, Volwassenen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 6 oktober 2018: 10:00 - 16:00 uur
Adres Huntsman Holland B.V.

Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.