Verstreken: Open dag bij Teijin Aramid (2018)

Wil jij weten wat aramide is en waar ze dat ontwikkelen? Tijdens de Dag van de Chemie opent wereldleider Teijin Aramid de deuren van hun Research en Development locatie om jou te laten zien wat zij doen op technologisch gebied.

Credits: Teijin Aramid B.V.

Loop rond door en maak kennis met de R&D-locatie van Teijin Aramid. De route bestaat uit zes onderdelen, waar medewerkers een onderdeel van het productieproces op een laagdrempelige manier demonsteren.

Ieder onderdeel bevat ook een aansluitend proefje of andere leuke activiteit, met als thema Escape room. Rond je een proef of opdracht af? Dan ontvang je een letter. Wanneer je alle proefjes en opdrachten hebt gedaan, kun je uiteindelijk een woord maken van de gekregen letters. Raad jij het woord?

Langs de route staan er ook stands van Marketing & Sales, HR&O, Solutions 2.0 en het Eco-efficiency team, aan wie je al jouw vragen kunt stellen.

Inloopmomenten

Om de doorloop tijdens de dag soepel te laten verlopen, zijn er twee inloopmomenten voor bezoekers: van 10:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 15:00 uur.

Naam organisatie Teijin Aramid
Soort activiteit Excursie / Rondleiding, Open dag, Voorstelling / Demonstratie
Doelgroep Jonge kinderen, Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 6 oktober 2018: 10:00 - 16:00 uur
Adres Teijin Aramid
Velperweg 76
6824 BM Arnhem
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.