Verstreken: Ontdek de wereld van de dinosaurus (2018)

Een bezoek aan het Oertijdmuseum te Boxtel is een ware ontdekkingsreis door het dagboek van Moeder Aarde. Tijdens het Weekend van de Wetenschap is er speciaal aandacht voor de wereld van de dinosaurussen. Er zijn speurtochten voor alle leeftijden.

Credits: Oertijdmuseum, René Fraaije

In het Oertijdmuseum staat tijdens het Weekend van de Wetenschap de wereld van de dinosaurussen centraal. Met een expositie in het museum en buiten in de Oertijdtuin komen vele soorten dinosauriërs tot leven. Aan de hand van speurtochten kun je leuke prijzen winnen zoals een edelsteen of fossiele haaientand. Speciaal tijdens het Weekend van de Wetenschap zijn deze speurtochten gratis. In de laboratoria van het Oertijdmuseum wordt gewerkt aan echte 150 miljoen jaar oude dinosaurusbotten!

Prijzen

Volwassenen €10,00
Kinderen 3 t/m 11 jaar €7,00

Naam organisatie Oertijdmuseum
Soort activiteit Tentoonstelling
Doelgroep Jonge kinderen, Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs
10,00 per persoon
Openingstijden 7 oktober 2018: 10:00 - 17:00 uur
6 oktober 2018: 10:00 - 17:00 uur
Adres Oertijdmuseum
Bosscheweg 80
5283 WB Boxtel
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Initiatiefnemer
Sponsors
Mediapartners
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt met steun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap wordt gerealiseerd dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen.