Maak je eigen mobile!

Kom tijdens het Weekend van de Wetenschap naar de tentoonstelling A Balancing Act in Kunsthal KAdE en doe mee met de workshop ‘Maak je eigen mobile!’

Naar de website

De tentoonstelling A Balancing Act staat geheel in het teken van balans. Balans speelt eigenlijk overal een rol: in de kunst maar zeker ook in de wetenschap. Er zijn heel diverse werken te zien in de tentoonstelling van kunstenaars uit binnen- en buitenland. Zo zijn er twee werken van kunstenaar Alexander Calder; waarvan er één piepklein is.

Speciaal voor de gelegenheid is er een workshop georganiseerd waarbij iedereen wordt uitgenodigd zijn eigen mobile te maken. Calder deed dat al een tijd geleden en werd daardoor een beroemd kunstenaar. Een mobile is een uitgebalanceerd object dat door wind in beweging gebracht kan worden. Breng jouw zelfgemaakte mobile in beweging tijdens Weekend van de Wetenschap.

Toegang

De workshop is gratis voor bezoekers van Kunsthal KAdE. Met een museumkaart is Kunsthal KAdE gratis te bezoeken en kinderen t/m 18 jaar mogen altijd gratis naar binnen.

Op zondag 7 oktober is KAdE van 11:00 uur tot 17:00 uur geopend, tussen 13:00 uur en 16:00 uur kun je deelnemen aan de workshop.

Voor een overzicht van de entreeprijzen ga naar de website.

Locatie

Kunsthal KAdE
Eemplein 77
3812 EA Amersfoort

Datum en tijd

7 oktober 2018: 13:00 - 16:00 uur
Credits: Alexander Calder, Zonder titel, 1967, particuliere collectie

Naam organisatie

Soort activiteit

Tentoonstelling, Workshop, Ontdekken

Doelgroep

Jonge kinderen, Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie

Toegangsprijs

0,00 per persoon

Openingstijden

7 oktober: 13:00 - 16:00 uur

Adres

Kunsthal KAdE
Eemplein 77
3812 EA Amersfoort

Website

Ga naar de website