Verstreken: Leiden Bio Science Park Muziekroute (2018)

Bezoek in de LBSP Muziekroute drie unieke uitvoeringen op drie locaties in Leiden van het Institute of Sonology – het onderzoeksinstituut op gebied van elektronische en computergestuurde muziek aan het Koninklijk Conservatorium.

Credits: Shutterstock

De Muziekroute voert langs drie locaties op het Leiden Bio Science Park: Centre for Human Drug Research, Biopartner Center Leiden en Biotech Training Facility. (oud-)Studenten van Sonologie geven uitleg bij de muziek gebaseerd op genetische algoritmes tot live projecties. Na ieder optreden volgt een wandeling, waarin de directeuren van de bedrijven vertellen over de locatie en de laatste ontwikkelingen op het gebied van medicijnontwikkeling en biotechnologie.

Startlocaties

Het publiek is tijdens de LBSP Muziekroute onderverdeeld in groepen. Op je ticket staat aangegeven in welke groep je zit en wat je startlocatie is. Na het eerste optreden brengt een festivalmedewerker je naar de tweede en derde locatie. De locaties liggen op ongeveer 10 minuten lopen van elkaar.

WAVELENGTH Festival

Dit optreden maakt onderdeel uit van WAVELENGTH, het festival voor klassieke muziek en wetenschap op het Leiden Bio Science Park op 5 en 6 oktober. Bekijk hier het volledige festivalprogramma.

Naam organisatie WAVELENGTH
Soort activiteit Excursie / Rondleiding, Voorstelling / Demonstratie
Doelgroep Volwassenen
Prijs
12,00 per persoon
Openingstijden 6 oktober 2018: 16:00 - 18:00 uur
Adres Biopartner Center Leiden
J.H. Oortweg 21
2333CH Leiden
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.