Kiemt Summerlabb Kathedraal

Altijd al een kijkje willen nemen in de toekomst? Nieuwsgierig naar innovaties op het gebied van energie? Stichting Kiemt en SummerLabb, een initiatief van Jan Douwe Kroeske, organiseren op de INNOVATE Experience de allereerste Kiemt SummerLab.

Kom dus kijken in de Kiemt Summerlabb Kathedraal! Daar worden de meest slimme, spectaculaire en revolutionaire innovaties op het gebied van energie getoond.
Je loopt hier langs The Green Line to the Future, dat uitmondt in de Kiemt SummerLabb Kathedraal. The Green Line staat vol met sensationele uitvindingen die door regionale bedrijven aan jou worden gepresenteerd. Waterstof, de toekomst van kunstmest, afvalwater: al deze onderwerpen komen aan bod, en nog veel meer. Na kennis gemaakt te hebben met deze innovaties beland je in de Kiemt SummerLabb Kathedraal. Hier komen alle verhalen van de deelnemers samen in een interactieve quiz, gepresenteerd door Jan Douwe Kroeske. Doe jij mee?

Kiemt Summerlabb Kathedraal is onderdeel van de Dutch Energy Day die samen met INNOVATE Festival wordt georganiseerd en te zien is op de INNOVATE Experience.

Bezoek de website van Stichting Kiemt

Bezoek de website van Summerlabb

Locatie

INNOVATE EXPERIENCE
Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem

Datum en tijd

6 oktober 2018: 10:00 - 17:00 uur
Credits: Via Summerlabb

Naam organisatie

INNOVATE EXPERIENCE

Soort activiteit

Excursie / Rondleiding, Festival, Tentoonstelling, Voorstelling / Demonstratie

Doelgroep

Kinderen, Jongeren, Volwassenen

Toegangsprijs

gratis

Openingstijden

6 oktober: 10:00 - 17:00 uur

Adres

INNOVATE EXPERIENCE
Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem

Social media

De Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) is de brancheorganisatie voor de chemische industrie in Nederland.