Verstreken: Houtbewerking bij Woodwerk (2018)

Woodwerk is een werkplaats én kenniscentrum voor houtbewerking. Tijdens Weekend van de Wetenschap kun je hier verschillende cursussen over houtbewerking volgen en kun je in de werkplaats terecht.

Credits: Melanie Breed voor MAAK Haarlem

Het doel van Woodwerk is het ondersteunen van nieuw talent binnen het vakgebied en om mensen kennis te laten maken met houtbewerking als een leuke en lonende activiteit. Je kunt bij Woodwerk verschillende cursussen houtbewerking volgen, tevens kun je in onze werkplaats terecht en een werkbank huren op zogenaamde strippenkaart basis. Ook voor advies ben je van harte welkom.

Op het MAAK terrein experimenteert Woodwerk met het 3D printen met op hout gebaseerde materialen om zo potentiële toepassingen te vinden voor de houtbewerkingsindustrie.

Workshops

Gedurende de middag starten er driehoutverbindings workshops om 12:00 uur, 14:00 uur en 16:00 uur. Voorafgaand wordt er een demonstratie gegeven en daarna is er de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan.

Naam organisatie MAAK Haarlem
Soort activiteit Voorstelling / Demonstratie, Workshop
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 6 oktober 2018: 12:00 - 17:00 uur
Adres MAAK Haarlem
Oudeweg 91-95
2031CC Haarlem
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.