Houtbewerking bij Woodwerk

Woodwerk is een werkplaats én kenniscentrum voor houtbewerking. Tijdens Weekend van de Wetenschap kun je hier verschillende cursussen over houtbewerking volgen en kun je in de werkplaats terecht.

Naar de website

Het doel van Woodwerk is het ondersteunen van nieuw talent binnen het vakgebied en om mensen kennis te laten maken met houtbewerking als een leuke en lonende activiteit. Je kunt bij Woodwerk verschillende cursussen houtbewerking volgen, tevens kun je in onze werkplaats terecht en een werkbank huren op zogenaamde strippenkaart basis. Ook voor advies ben je van harte welkom.

Op het MAAK terrein experimenteert Woodwerk met het 3D printen met op hout gebaseerde materialen om zo potentiële toepassingen te vinden voor de houtbewerkingsindustrie.

Workshops

Gedurende de middag starten er driehoutverbindings workshops om 12:00 uur, 14:00 uur en 16:00 uur. Voorafgaand wordt er een demonstratie gegeven en daarna is er de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan.

Locatie

MAAK Haarlem
Oudeweg 91-95
2031CC Haarlem

Datum en tijd

6 oktober 2018: 12:00 - 17:00 uur
Credits: Melanie Breed voor MAAK Haarlem

Naam organisatie

MAAK Haarlem

Soort activiteit

Voorstelling / Demonstratie, Workshop

Doelgroep

Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie

Toegangsprijs

gratis

Openingstijden

6 oktober: 12:00 - 17:00 uur

Adres

MAAK Haarlem
Oudeweg 91-95
2031CC Haarlem

Website

Ga naar de website

Social media

De Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) is de brancheorganisatie voor de chemische industrie in Nederland.