Film ‘De wilde stad’

De film De Wilde Stad, van de makers van ‘De Nieuwe Wildernis’, laat zien dat er in de stad volop natuur aanwezig is. Het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD) levert advies over wanneer ‘wilde’ dieren in de stad overlast veroorzaken.

Naar de website

De Wilde Stad is een bioscoopfilm die de stad bekijkt vanuit ogen van de vele wilde dieren en planten die er leven. Voor dieren zijn onze straten, tunnels, grachten en gebouwen net zo aantrekkelijk als de wildernis: de stad is natuur. De film is een meeslepend verhaal vol avontuurlijke en verrassende ontmoetingen tussen mens en dier. Voor de film De Wilde Stad zijn de makers drie jaar intensief bezig geweest de natuur in de stad te filmen en fotograferen.

Ignas van Schaick, producent van De Wilde Stad, is aanwezig en geeft een introductie bij de film.

Toegang

Het aantal zitplaatsen in het filmhuis is beperkt, wees op tijd, vol is vol. Vanaf 15.30 zijn de deuren open.

Samenwerking Movie W

Het beleid van Movie W is om cinematografisch bijzondere films voor een kleiner publiek te vertonen, en om bijzondere (educatieve) activiteiten rond film te organiseren. Het KAD is blij om in samenwerking met Movie W deze voorstelling mogelijk te maken.

Locatie

Movie W
Wilhelminaweg 3A
6703CC Wageningen

Datum en tijd

6 oktober 2018: 16:00
Credits: De Wilde stad

De Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) is de brancheorganisatie voor de chemische industrie in Nederland.