Verstreken: Duurzaamheidsfabriek Backstage (2018)

Doordeweeks is de Duurzaamheidsfabriek een drukke bedoening, met studenten en bedrijven die samen werken aan innovaties. Tijdens het Weekend van de Wetenschap openen kun ook jij een kijkje nemen.

Credits: Wouter Sieuwerts via Duurzaamheidsfabriek

Techniek is leuk. Vooral ook omdat er steeds iets nieuws te beleven valt. In de Duurzaamheidsfabriek is dat goed te zien én zelf te ervaren. Er zijn allerlei hypermoderne technische installaties, zoals 3D-printers, industriële robots, lasersnijders en lassimulatoren met Augmented Reality.

Geen idee wat je je daarbij moet voorstellen? Kom dan zeker even kijken! Weet je het wel? Kom dan vooral ook even zelf proberen! Tijdens het Weekend van de Wetenschap zetten we de deur open voor nieuwsgierige geesten, slimme knutselaars en iedereen die ná het weekend iets leuks te vertellen wil hebben op school of op het werk. Er zijn doorlopende workshops 3D-printen, werken met de industriële lasrobot, Augmented Reality lassimulatie en robotica.

Naam organisatie Duurzaamheidsfabriek
Soort activiteit Open dag, Workshop
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 6 oktober 2018: 11:00 - 17:00 uur
Adres Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50
3312 KW Dordrecht
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.