Verstreken: De Moraalridder (2018)

Je kijkt niet naar een kant-en-klare voorstelling, maar grove schetsen van de nieuwe productie van tgECHO. Je maakt deel uit van de zoektocht naar de ideale moraalridder.

Credits: via tgEcho

Het uitdragen van moralen wordt vaak irritant gevonden. Niet alleen in het dagelijks leven, maar ook op het toneel. Waarom is dat? Wat betekent dat voor het vak van theatermaken? Hebben we moraalridders eigenlijk wel nodig voor het redden van de wereld? Of kunnen we ze missen als kiespijn?
De hoogste tijd om de planken op te gaan en dit tot op de bodem uit te zoeken en daarmee misschien een aanzet te doen tot het innoveren van….de wereld!

De Moraalridder wordt een theatrale poging tot het overbrengen van een moraal, waarin constant gespeeld wordt met de verwachting van het publiek. In een showdecor waarin fictie en werkelijkheid door elkaar lopen, spelen we met manieren om ons verhaal zo goed mogelijk over het voetlicht te brengen. Wie wint er: de moraal of het entertainment? Jij bepaalt!

Naam organisatie INNOVATE EXPERIENCE
Soort activiteit Lezing / Debat, Spel, Voorstelling / Demonstratie
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Volwassenen
Prijs gratis
Openingstijden 6 oktober 2018: 10:00 - 17:00 uur
Adres INNOVATE EXPERIENCE
Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.