Verstreken: Blue Office Hackathon (2018)

Weet jij dé manier om mensen meer te laten bewegen op hun werk? En hoe zou jouw ‘fitte’ kantoor er dan uit zien? Denk mee tijdens deze Hackathon misschien win je wel een prijs.

Credits: Brigitte Sukel via Blue Office

Dat sporten goed voor je is weten de meeste mensen wel. En dat je niet elke dag patat moet eten ook. Maar er zijn nog veel meer dingen te ontdekken om mensen zo gezond en lang mogelijk te laten leven. Met een mooi woord heet dat ‘vitaliteit’. Bedrijven willen graag dat hun werknemers vitaal zijn, want dan kunnen ze beter werk leveren en zijn ze niet zo vaak ziek. Maar hoe kunnen ze dat precies doen?

Tijdens de Hackathon mag je kiezen uit drie ‘problemen’ die te maken hebben met vitaliteit. Jij bedenkt een oplossing voor een van deze problemen. Je mag je oplossing beschrijven en tekenen: hoe duidelijker, hoe beter! De beste oplossing voor elk probleem wint een leuke prijs. Dus ben jij creatief en houd je van problemen oplossen? Ga dan langs.

Utrecht Science Park

Deze activiteit is onderdeel van een groter programma op het Utrecht Science Park. Puzzel jezelf uit de Science Escape Room, doe mee aan een wedstrijdje vloeistof stapelen, ontdek het Utrecht Science Park als gamewereld, meet hoe je hersenen zich ontwikkelen met een fMRI-scanner en kijk hoe een paard er van binnen uitziet. Naast de activiteiten van de Universiteit Utrecht zijn ook SRON, het Hubrecht Institute, het Westerdijk Fungal Biodiversity institute en Regenerative Medicine Utrecht geopend voor publiek. Bekijk het volledige programma op onze website: www.uu.nl/weekendvandewetenschap

Naam organisatie Universiteit Utrecht
Soort activiteit Ontdekken, Spel
Doelgroep Familie
Prijs gratis
Openingstijden 7 oktober 2018: 11:00 - 16:00 uur
Adres Universiteit Utrecht
Budapestlaan 4a-b
3584 CD Utrecht
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.