Verstreken: Betweter Festival 2018 (2018)

Wie is er niet gefascineerd door extremen? Op het Betweter Festival zoeken wetenschappers, schrijvers en artiesten de grenzen op. Van bijzonder normaal tot uiterst radicaal: waar sta jij?

Credits: Studium Generale Utrecht

Maatschappelijke polarisering, natuurrampen en razendsnelle technologische ontwikkelingen maken de wereld om ons heen er een van uitersten. En ook zelf verleggen we steeds vaker onze grenzen. We willen meer en beter presteren, laten online de meest perfecte versie van onszelf zien en gaan steeds verder in de zoektocht naar een langer, fitter en gezonder leven. Is extreem het nieuwe normaal?

Op het Betweter Festival zoek je met wetenschappers en artiesten het randje op. Onderzoek extreme fenomenen, maar vragen jetegelijkertijd af wat extreem nu eigenlijk is. Wie bepaalt dat? Wat vindt de stille meerderheid? En wanneer sla je te ver door in de hang naar beter, sneller en mooier? Laat je meenemen naar het uiteinde van het heelal, verdiep je in uitzonderlijk menselijk gedrag, en kom erachter waar jouw grenzen liggen.

Programma

Kijk voor het programma en de sprekers op de website.

Tickets

Kaarten voor het Betweter Festival zijn te koop via de website van TivoliVredenburg.

Naam organisatie Studium Generale Utrecht
Soort activiteit Festival
Doelgroep Jongeren, Volwassenen
Prijs
12,50 per persoon
Openingstijden 5 oktober 2018: 19:30 - 02:00 uur
Adres TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
3511WC Utrecht
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.