Betweter Festival 2018

Wie is er niet gefascineerd door extremen? Op het Betweter Festival zoeken wetenschappers, schrijvers en artiesten de grenzen op. Van bijzonder normaal tot uiterst radicaal: waar sta jij?

Naar de website

Maatschappelijke polarisering, natuurrampen en razendsnelle technologische ontwikkelingen maken de wereld om ons heen er een van uitersten. En ook zelf verleggen we steeds vaker onze grenzen. We willen meer en beter presteren, laten online de meest perfecte versie van onszelf zien en gaan steeds verder in de zoektocht naar een langer, fitter en gezonder leven. Is extreem het nieuwe normaal?

Op het Betweter Festival zoek je met wetenschappers en artiesten het randje op. Onderzoek extreme fenomenen, maar vragen jetegelijkertijd af wat extreem nu eigenlijk is. Wie bepaalt dat? Wat vindt de stille meerderheid? En wanneer sla je te ver door in de hang naar beter, sneller en mooier? Laat je meenemen naar het uiteinde van het heelal, verdiep je in uitzonderlijk menselijk gedrag, en kom erachter waar jouw grenzen liggen.

Programma

Kijk voor het programma en de sprekers op de website.

Tickets

Kaarten voor het Betweter Festival zijn te koop via de website van TivoliVredenburg.

Locatie

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
3511WC Utrecht

Datum en tijd

5 oktober 2018: 19:30 - 02:00 uur
Credits: Studium Generale Utrecht

Naam organisatie

Studium Generale Utrecht

Soort activiteit

Festival

Doelgroep

Jongeren, Volwassenen

Toegangsprijs

0,00 per persoon

Openingstijden

5 oktober: 19:30 - 02:00 uur

Adres

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
3511WC Utrecht

Website

Ga naar de website

De Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) is de brancheorganisatie voor de chemische industrie in Nederland.