Beleef het productiebedrijf

Steeds meer delen van het menselijk lichaam kun je vervangen door bionische onderdelen. Benieuwd hoe ze die onderdelen maken? Ga dan mee met deze rondleiding door de fabriek van Larsen & Buhl.

Naar de website

De Man van Zes Miljoen, de tv-serie over een bionische man, was in de jaren zeventig nog sciencefiction. Maar inmiddels zijn er al kunstmatige ogen en door de hersenen aangestuurde robotische armen. Straks kun je steeds meer lichaamsdelen door bionische onderdelen vervangen. Dat biedt voordelen, maar roept ook vragen op.

Larsen & Buhl levert onderdelen die toegepast worden in de medische wereld, onderdelen die het menselijke lichaam in gaan. Deze onderdelen moeten zeer kritisch en met grote nauwkeurigheid gemaakt worden en vervolgens hygiënisch gereinigd. Wil je meer weten? En ben jij ervan overtuigd dat de mens een machine is of wordt? Bekijk hoe een robot arm zich beweegt. Doe de rondleiding en leer meer.

Locatie

Larsen & Buhl
Ambachtsweg 36
3899 AR Zeewolde

Datum en tijd

6 oktober 2018: 10:00 - 16:00 uur
Credits: Pixabay,The Digital Artist, via CC0

Naam organisatie

Larsen & Buhl

Soort activiteit

Excursie / Rondleiding, Ontdekken

Doelgroep

Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie, Educatief programma BO, Educatief programma VO

Toegangsprijs

gratis

Openingstijden

6 oktober: 10:00 - 16:00 uur

Adres

Larsen & Buhl
Ambachtsweg 36
3899 AR Zeewolde

Website

Ga naar de website

Social media

De Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) is de brancheorganisatie voor de chemische industrie in Nederland.