Verstreken: Bacteriën goed voor de gezondheid (2018)

Wist je dat er een heleboel goede bacteriën zijn die ons helpen om gezond te blijven?Bij Winclove Probiotics kunnen ze je hier meer over vertellen.

Credits: Lisa Schellinger voor Winclove Probiotics

Waar denk jij aan bij bacteriën? Dat het kleine beestjes zijn die je niet kunt zien? Dat ze op vieze plekken zitten of dat je er ziek van kunt worden? Dat klopt allemaal. Maar wist je ook dat er een heleboel goede bacteriën zijn die ons helpen om gezond te blijven? Deze goede bacteriën worden probiotica genoemd.

Ontdek de wereld van bacteriën

Winclove Probiotics is een onderzoeker en producent van probiotica. Maak kennis met de onzichtbare wereld van deze kleine beestjes. Leer hoe ze je gezond maken, ontdek waar ze zitten, bekijk ze van heel dichtbij, ervaar hoe ze smaken en zie hoe ze worden gemaakt!

Bijzonderheden

Wat: rondleiding, presentatie, demonstraties, proeven en speurtocht.

Wie kinderen 6-14 jaar en hun (groot)ouders

Meer info Facebook-eventpagina: Backstage bij Winclove

Aanmelden

Stuur een mailtje naar Lisa Schellinger: [email protected] Geef aan met hoeveel personen je komt en op welk tijdstip (10.00, 12.30 of 15.00 uur)

Naam organisatie Winclove Probiotics
Soort activiteit Excursie / Rondleiding, Open dag
Doelgroep Jonge kinderen, Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 7 oktober 2018: 10:00
7 oktober 2018: 12:30
7 oktober 2018: 15:00
Adres Winclove Probiotics
Hulstweg 11
1032 LB Amsterdam
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.