Verstreken: Van boterkleursel tot printer (2017)

Weet jij wat de gele kleurstof van margarine te maken heeft met Océ? En heb jij enig idee in welk jaar Océ gestart is met de productie van kopieerapparaten en printers? Bekijk de rijke geschiedenis van het bedrijf in het museum van Océ.

Credits: © 2017, Océ

Je waant je even in het Océ van de vorige eeuw en ziet hoe het bedrijf zich heeft ontwikkeld tot een innovatief hightech bedrijf. Bekijk de expositie en de verschillende video’s en ga mee met de rondleiding. Zo krijg je een goed beeld van het Océ van vroeger en nu.

Bezoek naast het Océ museum ook het Customer Experience Center. Medewerkers van Océ geven je hier uitleg over de wereld van grote hightech printers en laten je live zien hoe ze werken. Of ga backstage in de productiehal van een van de meest innovatie printers en neem een kijkje in de hal waar toner wordt geproduceerd. Tijdens de rondleidingen vertellen de medewerkers van Océ je alle ins en outs van het productieproces.

Naam organisatie Océ
Soort activiteit Excursie / Rondleiding, Open dag
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 8 oktober 2017: 10:00 - 16:00 uur
7 oktober 2017: 10:00 - 16:00 uur
Adres Océ
St. Urbanusweg 17
5914CA Venlo
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.