TSN – World of Tomorrow

Tijdens de Twente Science Night worden technologen, psychologen, organisatiekundigen en ontwerpers samengebracht. In de Grote Kerk organiseert Universiteit Twente de grote wetenschapsexpositie ‘World of Tomorrow’.

Naar de website

Bij de World of Tomorrow Wetenschapsexpositie kun je kennismaken met nieuwe en innovatie projecten waaraan onderzoekers en studenten van de Universiteit Twente werken. Een greep uit de expositie:

– Speel met robotvoetbal met RoboTeam Twente, dat afgelopen zomer meedeed aan het WK in Japan

– Test jouw operatieskills met de snij-simulator uit het ECTM Lab van de Universiteit Twente

– Augmented Reality testen? UT-startup Aryzon maakt het voor iedereen mogelijk.

– Ontmoet Snoozle, het robotkussen dat je helpt als je niet kan slapen

Programma

Om 19.00 uur, 20.00 uur en 21.00 uur vertellen inspirerende onderzoekers over hun werk. In een pitch van 15 minuten lichten ze hun onderzoek toe.
Om 19.00 uur trapt Bram Nauta af. Samen met zijn team van studenten en collega’s werkt hij aan nieuwe technische uitdagingen op het vlak van draadloze communicatie.
Om 20:00 uur volgt Peter-Paul Verbeek. Peter-Paul is hoogleraar Filosofie van Mens en Techniek aan de Universiteit Twente. Zijn specialiteit is de verwevenheid van mens en techniek en de plaats van ethiek hierin.
Om 21:00 uur sluit Sevim Aktas af. Sevim is studente Advanced Technology en is hoofd strategie van het Green Team Twente. Ze is verantwoordelijk voor de racestrategie, waarbij ze focust op het boosten van de efficiëntie van de auto en de performance op de baan.

Locatie

Grote Kerk
Oude Markt 32
7511GB Enschede

Datum en tijd

7 oktober 2017: 19:00 - 00:00 uur
Credits: Universiteit Twente

Naam organisatie

Universiteit Twente

Soort activiteit

Festival, Lezing / Debat, Tentoonstelling

Doelgroep

Jongeren, Volwassenen, Familie

Toegangsprijs

gratis

Openingstijden

7 oktober: 19:00 - 00:00 uur

Adres

Grote Kerk
Oude Markt 32
7511GB Enschede

Website

Ga naar de website

Social media

De Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) is de brancheorganisatie voor de chemische industrie in Nederland.