Verstreken: TSN – Kivi Science Pubquiz (2017)

Tijdens de Twente Science Night organiseert KIVI Students Twente de KIVI Science Pubquiz. In het hart van Enschede, bij CP, zal de quiz plaats vinden.

Credits: Universiteit Twente

Quiz

Zoals je gewend bent van een pubquiz zullen er vragen gesteld worden in verschillende rondes, met elke ronde in een ander thema, allemaal met een wetenschappelijk tintje. Wat weet je allemaal van Twente, welke bekende ingenieurs ken je, en hoe neemt robotica een belangrijke plaats in in onze wereld? Muziek-, plaatjes- en vragenrondes wisselen elkaar af en in groepen van 5 personen worden deze beantwoord.

Wilfried Finkers

De presentatie van de pubquiz is in handen van cabaretier Wilfried Finkers; hij zal ervoor zorgen dat de avond gevuld wordt met interessante en intelligente vragen, aan elkaar gepraat met grappige tussenstukjes.

Proefjes

Daarnaast zal Science on Tour live in CP enkele proefjes laten zien met daarbij aansluitende vragen. De quiz is open voor iedereen die interesse heeft, en zin heeft in een leuke, grappige en inspirerende avond!

Prijs

De kosten voor de pubquiz zijn €15,- per team van 5 personen, met een welkomstdrankje inbegrepen.

Inschrijven

Via deze link kun je je inschrijven voor de quiz.

Naam organisatie Universiteit Twente
Soort activiteit Spel
Doelgroep Jongeren, Volwassenen
Prijs
15,00 per persoon
Openingstijden 7 oktober 2017: 22:00
Adres Eetcafé CP
Langestraat 58-60
Enschede
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.