Verstreken: Test je hersens (2017)

Ben je benieuwd naar hoe jouw hersenen werken? En welk deel van je hersenen betrokken is bij bijvoorbeeld geheugen of aandacht? Test dan je brein bij onze neuropsychologen van het VUmc Alzheimercentrum.

Credits: VUmc Alzheimercentrum

Deze activiteit is onderdeel van de open dag van de VU en het VUmc. De activiteit Test je brein wordt georganiseerd door het VUmc Alzheimercentrum.

Doelgroep

Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Meer onderzoek bij het VUmc Alzheimercentrum

Redacteur Elles Lalieu van NEMO Kennislink ging eerder al backstage bij het Alzheimercentrum. Ze liep een ochtend mee met de onderzoekers en schreef vervolgens dit artikel.

Alle activiteiten van VU Amsterdam en VUmc

VU en VUmc organiseren samen meer dan 50 activiteiten. Ontmoet wetenschappers in workshops en doe mee aan proefjes en experimenten.Kijk op de overzichtspagina’s van de VU Amsterdam en het VUmc voor alle activiteiten van deze organisaties tijdens het Weekend van de Wetenschap 2017. Op de dag zelf ontvang je een programmaboekje met de precieze locaties en tijden.

Naam organisatie VUmc Alzheimercentrum
Soort activiteit Open dag, Workshop
Doelgroep Kinderen
Prijs gratis
Openingstijden 7 oktober 2017: 12:00 - 17:00 uur
Adres Vrije Universiteit Amsterdam
De Boelelaan 1105
1081HV Amsterdam
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.