Verstreken: Robotshow 2017 (2017)

Autonome voertuigen dichterbij. De robots vertonen obstakel mijdend gedrag en volgen een lijn zonder botsingen te veroorzaken. Allemaal gebouwd door jonge roboteers van 12 tot 120 jaar oud.

Credits: Groep Robotics CCFZ, Hans Dorst

Dit jaar wordt voor de twaalde keer de Robotrace CCFZ georganiseerd. Dit jaar vindt het plaats tijdens het Weekend van de Wetenschap, dit is tevens de aftrap voor de oktober Robotmaand van Groep Robotics CCFZ.

Er worden een (verkleinde) racebaan en een demonstratie lijnvolgbaan staan opgesteld. Een aantal van de robots zullen daarop hun kunsten vertonen.Ook de Mini Sumo-arena staat klaar om de worstelaars te ontvangen. Heb je zelf al een robot beschikbaar die een van deze, of een andere taak autonoom kan uitvoeren, breng die mee!

Groep Robotics CCFZ ontwierp een nieuwe en heel betaalbare, moderne robot, waarvan de gegevens beschikbaar zijn in een uitgebreide handleiding.

De voorstellingen lopen de hele dag door.

Naam organisatie Groep Robotics CCFZ
Soort activiteit Filmvertoning, Voorstelling / Demonstratie, Workshop
Doelgroep Kinderen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 7 oktober 2017: 10:00 - 16:00 uur
6 oktober 2017: 10:30 - 20:00 uur
Adres Bibliotheek Markiezaat
Korte Meesstraat 17
4611TK Bergen op Zoom
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.