Verstreken: Praat mee over HPV (2017)

HPV is een virus dat vooral bekend staat als veroorzaker van baarmoederhalskanker. Tijdens deze workshop kun je luisteren naar deskundigen, meedoen met discussie én stemmen op het beste filmpje over de HPV-prik, gemaakt door middelbare scholieren.

Credits: RIVM

Gemma Kenter, hoofd centrum gyneacologische oncologie Amsterdam, vertelt iets over baarmoederhalskanker. Agnes Kant van het bijwerkingencentrum Lareb praat over bijwerkingen na HPV-vaccinatie.

Daarbij zijn middelbare scholieren gevraagd om een filmpje te maken over HPV. De beste inzendingen worden vertoond en jij mag stemmen wie de winnaar is. Een workshop voor iedereen die is geïnteresseerd in baarmoederhalskanker.

Aanmelden en legitimatie

Voor deze activiteit is aanmelden verplicht via de website is verplicht. Daarnaast dient iedereen vanaf 14 jaar zich te legitimeren met een geldige Rijkspas of een geldig identiteitsbewijs. Zonder legitimatie word je niet toegelaten tot het terrein van de RIVM Kennisparade.

Naam organisatie RIVM
Soort activiteit Lezing / Debat, Filmvertoning
Doelgroep Jongeren, Volwassenen
Prijs gratis
Openingstijden 7 oktober 2017: 13:00 - 15:30 uur
Adres RIVM
Antonie van Leeuwenhoeklaan 9
3721MA Bilthoven
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.