Verstreken: Techniek ontdekkingstocht (2017)

Alles is eigenlijk techniek. Bij BITT maak je kennis met de mogelijkheden en de technische kant achter huishoudelijke producten, maar ook met robots, Meccano, virtual én augmented reality.

Credits: BITT Belevingscentrum Wetenschap en Technologie, Louis Zandbergen

Lekker praktisch aan de slag met techniek: BITT heeft hiervoor veel mogelijkheden. Van elektronica tot robotica. Weet jij hoe een stofzuiger, broodrooster, scheerapparaat of koffiemachine er van binnen uit zien? Bij BITT mag je ze uit elkaar halen. Je hoeft ze gelukkig niet weer in elkaar te zetten.

Ook hebben ze interessante en leerzame materialen die mogelijkheden van robotica duidelijk maken. Ontdek al doende hoe robots werken: er kleine en grote echte robots die op commando uitvoeren wat jij wilt!

Heb je wel eens augmented of virtual reality mee gemaakt? Bij BITT mag je aan de slag met een VR- en AR-bril om het zelf te ervaren!

Bezoek ook De Techniek Academie BITT Belevingscentrum Wetenschap en Technologie zit in hetzelfde gebouw als De Techniek Academie. Deze organisatie opent ook de deuren. Volg daar een rondleiding en neem deel aan hun doe-activiteiten (bijv. de lassimulator). Je kunt dus heel gemakkelijk beide organisaties bezoeken.

Naam organisatie BITT Belevingscentrum Wetenschap en Technologie
Soort activiteit Ontdekken, Open dag
Doelgroep Kinderen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 7 oktober 2017: 10:00 - 16:30 uur
Adres BITT Belevingscentrum Wetenschap en Technologie
Westeinde 100
3844DR Harderwijk
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.