Verstreken: Muziek en je brein (2017)

De lezing van Erik Scherder in het DeLaMar Theater is volgeboekt. Bekijk op de website van het Weekend van de Wetenschap welke activiteiten je nog meer kun bezoeken op 7 & 8 oktober.

Credits: Samuel van Leeuwen

Let op: Deze activiteit is inmiddels volgeboekt. Je kunt wel nog andere, gratis lezingen van Erik Scherder bijwonen. Zie hier waar dat kan.

Wat doet muziek met je brein? Welke invloed heeft ritme op jouw hersenen? Erik Scherder, hoogleraar Klinische Neuropsychologie én ambassadeur van het Weekend van de Wetenschap geeft je antwoord op deze vragen.

Tijdens deze lezing gaat Erik Scherder het gesprek aan met de zangeres Giovanca en jazzmuzikant Benjamin Herman. Erik Scherder toont aan, met muzikale voorbeelden, wat het belang is van muziek voor het brein op vroege leeftijd. Kortom; een leerzame ochtend vol muziek!

Aanmelden
Let op: Deze activiteit is inmiddels volgeboekt. Je kunt wel nog andere, gratis lezingen van Erik Scherder bijwonen. Zie hier waar dat kan.

Tijden
Vanaf 09.30 uur is het DeLaMar Theater geopend. Om 10.00 uur openen de deuren van de Wim Sonneveldzaal. Er zijn vrije zitplaatsen. Na aanvang programma kun je de zaal niet meer betreden. Zorg dus dat je op tijd bent.

Eten en drinken
Voor en na de lezing is de bar van het DeLaMar Theater geopend.

Toegankelijkheid
Ben je minder valide? Het DeLamar Theater is toegankelijk voor rolstoelen. Geef dit wel van te voren aan door te mailen naar [email protected]. Dan wordt er voor gezorgd dat er plek beschikbaar is.

Bereikbaarheid
Het DeLaMar Theater is bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Kijk voor route en parkeren op de website van het DeLaMar Theater.

Naam organisatie DeLaMar Theater
Soort activiteit Lezing / Debat
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 8 oktober 2017: 10:30 - 11:30 uur
Adres DeLaMar Theaer
Marnixstraat 402
1017PL Amsterdam
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.