Verstreken: Lab Experience Days (2017)

C3 organiseert tijdens het Weekend van de Wetenschap twee Lab Experience Days. Ontdek hoe het is om te werken in een laboratorium.

Credits: jdn2001cn0, CC0, via Pixabay

Op twee bijzondere locaties kun jij aan levende lijve ondervinden hoe het is om in een laboratorium aan de slag te gaan. In Leeuwarden kun je backstage bij het lab van Wetsus, een bedrijf dat alle ins and outs van water kent. Daarnaast ontdek je in het laboratorium van RIKILT of jij laborant in spé bent. RIKILT organiseert deze activiteitin samenwerking met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

De Lab Experience Days zijn een initiatief van Stichting C3. Op deze LED’s kun jij als vmbo-, havo- of vwo-leerling samen met je ouders/verzorgers ontdekken wat er bijzonder en belangrijk is aan het werk van een laborant. Als jij scheikunde in je profiel, sectordeel of als vrij keuzevak hebt, kun je je met je ouder(s)/verzorger(s) aanmelden.

Aanmelden

Je dient je voor deze activieiten aan te melden. Wil jij naar de LED bij RIKILT en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit in Wageningen? Klik dan hier. Wil jij naar de LED bij Wetsus in Leeuwarden? Klik dan hier.

Naam organisatie Stichting C3
Soort activiteit Open dag, Workshop
Doelgroep Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 7 oktober 2017: 09:15 - 12:00 uur
Adres Deze activiteit is online te bezoeken
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.