Verstreken: Lab Experience Day bij Wetsus (2017)

Zit je op het vmbo, havo of vwo en heb je scheikunde in je profiel, sectordeel of als vrij keuzevak, kom dan samen met je ouder(s)/verzorger(s) naar de Lab Experience Day bij Wetsus op 7 oktober!

Credits: Wetsus

Let op: Deze activiteit is inmiddels volgeboekt.

De Lab Experience Day is een inhouse open dag bij het bedrijf Wetsus in Leeuwarden. Op deze dag ervaar je hoe het is om als onderzoeker aan de slag te gaan bij een bedrijf. Tijdens de opleidingenmarkt kun je praten met medewerkers van Wetsus of studenten vragen stellen over de opleidingen.

Ook ouders zijn van harte welkom! Je meld je individueel aan met één of twee ouders. Voor ouders is er een apart programma met meer informatie over de opleidingen en arbeidsmarkt. Uiteraard krijgen zij ook een rondleiding door Wetsus.

Aanmelden

Deze activiteit is inmiddels volgeboekt.

Stichting C3

De Lab Experience Days zijn een activiteit van Stichting C3. C3 brengt chemie tot leven en geeft kinderen en jongeren de kans hun talenten hierin te ontdekken.

Meer onderzoek bij Wetsus

Redacteur Renée Moezelaar van NEMO Kennislink ging eerder al backstage bij Wetsus en schreef dit artikel over hun wateronderzoek.

Naam organisatie Wetsus
Soort activiteit Excursie / Rondleiding, Workshop
Doelgroep Jongeren, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 7 oktober 2017: 09:15 - 12:00 uur
Adres Wetsus
Oostergoweg 9
8911 MA Leeuwarden
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.