Verstreken: Lab Experience Day bij RIKILT (2017)

Zit je op het vmbo, havo of vwo en heb je scheikunde in je profiel, sectordeel of als vrij keuzevak, kom dan samen met je ouder(s)/verzorger(s) naar de Lab Experience Day bij RIKILT en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit!

Credits: RIKILT

Let op: deze activiteit is inmiddels volgeboekt.

Tijdens de Lab Experience Day kun je backstage in**** de laboratoria van RIKILT Wageningen University & Research en de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit). Op deze dag ervaar je hoe het is om als onderzoeker aan de slag te gaan bij een bedrijf. Tijdens de opleidingenmarkt kun je praten met medewerkers of studenten vragen stellen over de opleidingen.

De analisten van RIKILT staan die dag paraat om de bezoekers alles te vertellen over het dagelijkse onderzoek naar voedselveiligheid. Zo krijg je bijvoorbeeld inzicht in hoe het komt dat het voedsel in Nederland zo veilig is. Ook ga je zelf aan de slag in het lab.

Je ouders zijn ook van harte welkom! Voor je ouders is er een apart programma met meer informatie over de opleidingen en arbeidsmarkt.

Aanmelden

Deze activiteit is inmiddels volgeboekt. Er zijn wel nog plaatsen bij de LED Experienceday bij Wetsus.

Stichting C3

De Lab Experience Days zijn een activiteit van Stichting C3. C3 brengt chemie tot leven en geeft kinderen en jongeren de kans hun talenten hierin te ontdekken.

Naam organisatie RIKILT
Soort activiteit Excursie / Rondleiding, Open dag, Workshop
Doelgroep Jongeren
Prijs gratis
Openingstijden 7 oktober 2017: 09:30 - 12:30 uur
Adres RIKILT
Akkermaalsbos 2, gebouw 123
6708 WB Wageningen
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.