Verstreken: Kraft Heinz opent de deuren! (2017)

Altijd al willen weten hoe onze nieuwe mayonaise wordt gemaakt of hoe nieuwe smaken worden ontwikkeld? Kom dan op 7 oktober in het kader van het Weekend van de Wetenschap naar het Kraft Heinz innovatiecentrum in Nijmegen!

Credits: CC 1.0

Het innovatiecentrum, ook wel het 57 Centre genoemd, is het grootste innovatiecentrum van Kraft Heinz buiten de Verenigde Staten. Speciaal voor het Weekend van de Wetenschap opent het centrum voor één dag haar deuren voor het publiek.

Er zijn interactieve workshops en presentaties, die ook zeer geschikt zijn voor kinderen. Een greep uit de activiteiten:

  • Kijk hoe de chefs nieuwe smaken ontwikkelen in de keuken.
  • Probeer de juiste smaken en geuren te benoemen en leer hoe een Sensory Panel in zijn werk gaat.
  • Hoor meer over de nieuwe verpakkingsontwikkelingen in het Verpakkingslaboratorium
  • Wat voor testen worden er gedaan met de producten van Kraft Heinz? – dit en meer ontdek je in het Kwaliteitslaboratorium.

Aanmelden

Let op: deze activiteit is inmiddels volgeboekt. Mochten er nog plekken vrij komen, dan wordt dat op deze pagina vermeld.

Goed te weten: Mocht je te laat komen, dan kun je helaas niet meer deelnemen aan de toer.

Europa om de hoek
KraftHeinz was partner in het door Europa gesubsidieerde project ‘GO without salt’. In dit project ontwikkelen bedrijven zoutvervangers voor voedingsproducten. Bekijk alle andere projecten van Europa om de hoek.

Naam organisatie Heinz
Soort activiteit Open dag, Voorstelling / Demonstratie
Doelgroep Kinderen, Volwassenen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 7 oktober 2017: 10:00 - 11:15 uur
7 oktober 2017: 11:15 - 12:30 uur
7 oktober 2017: 12:30 - 14:00 uur
Adres Heinz 57
Nieuwe Dukenburgseweg 19
6534AD Nijmegen
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.