Verstreken: Innovate (2017)

Ooit met een robot gevoetbald of zelf een drone gebouwd? Ooit een zelfrijdende bus gezien of “sportenbroodje” gegeten? Kom het beleven tijdens INNOVATE.

Credits: Daan van der Linde

Stap in de Rotating Adventure Tube en beleef virtual reality op zijn best. De rocket car biedt je een waanzinnige snelheids rit vol avontuur! Ga in gesprek met de makers van de Hyperloop, waarmee we in de toekomst in een half uur in Parijs zullen zijn. Genieten van de muziek van Muziektheatergroep BOT. Deze groep neemt je mee in recht-voor-zijn-raap-theater en laat je muziek zien en horen uit hun zelfgemaakt instrumentarium. Beleef dit en nog veel meer Amazing innovaties bij INNOVATE.

Over INNOVATE

INNOVATE is een schatkist vol verrassingen voor mensen – jong & oud – die vandaag willen weten wat er in de krant van morgen zal staan. Of wat morgen trending is, natuurlijk. Het festival opereert op het snijvlak van bedrijfsleven, (hoger) onderwijs en overheid. Het verbindt innovatieve ondernemingen met start-ups en broedplaatsen.

Op de zaterdag van het Weekend van de Wetenschap – 7 oktober 2017 – vindt de derde derde editie van INNOVATE plaats. Dit jaar is INNOVATE te gast bij de HAN, waar de techniekopleidingen uitpuilen en veel talent wordt opgeleid. Ook de uitblinkers van ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten en milieu- en agrarische hbo Van Hall Larenstein laten zich zien. Amazing INNOVATE is het motto en er zal veel moois en verbazingwekkends te zien zijn.

Naam organisatie Innovatiefabriek
Soort activiteit Festival, Ontdekken, Voorstelling / Demonstratie
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 7 oktober 2017: 10:00 - 17:00 uur
Adres HAN Campus
Ruitenberglaan 26
6826CC Arnhem
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.