Verstreken: Ervaar de nieuwe wereld van print (2017)

In het Customer Experience Center (CEC) van Océ beleef je de nieuwe wereld van print op grond van de laatste, meest moderne printtechnieken.

Credits: © 2017, Océ

In het CEC staat een groot deel van de printers die Océ maakt, opgesteld. De medewerkers van Océ geven je uitleg over de wereld van deze grote hightech printers en laten je live zien hoe ze werken.

Een Van Gogh ‘voelen’

Wist je trouwens dat Océ ook allerlei printtoepassingen ontwikkelt voor het printen op bijvoorbeeld aluminium, hout, glas en acryl? Of dat Océ erg goed schilderijen van beroemde schilders kan printen met de 2,5D-techniek? Raak een “Van Gogh” aan en voel de penceelstreken van de Meester. Laat je verrassen door al deze veelzijdige printtechnieken.

Innovatie en VR

Je kunt een kijkje nemen in de binnenkant van de nieuwste en meest innovatieve printer van Océ. Fascinerend voor iedereen die in techniek geïnteresseerd is. Lijkt het je daarnaast leuk om een printer uit elkaar te halen? Kom dan naar de Virtual Reality ruimte en waan jezelf een echte printtechnicus.

Wil je een foto van jezelf in een kunststof lijst mee naar huis? Ook dat kan. Laat jezelf vastleggen en bekijk hoe jouw foto “live” wordt geprint. Of laat je fotograferen voor een green screen. We heten je graag welkom bij een van de top innovatie bedrijven van Nederland. Kom naar Océ.

Naam organisatie Océ
Soort activiteit Excursie / Rondleiding, Open dag, Tentoonstelling
Doelgroep Kinderen, Volwassenen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 8 oktober 2017: 10:00 - 16:00 uur
7 oktober 2017: 10:00 - 16:00 uur
Adres Océ
St. Urbanusweg 17
5914CA Venlo
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.