Verstreken: Dokter Junior XL (2017)

Doe mee met deze speciale editie van de bekende BODY WORLDS workshop: Dokter Junior XL. Ontdek hoe cool de wereld van anatomie en geneeskunde is en leer het menselijk lichaam kennen, van top tot teen!

Credits: Body Worlds

Gewapend met een werkboekje ga je tijdens Dokter Junior XL op pad langs alle 7 verdiepingen van BODY WORLDS Amsterdam. Op een speelse en interactieve manier word je meegenomen op ontdekkingsreis door de expositie BODY WORLDS: The Happiness Project en leer je alles over het menselijk lichaam en het effect van geluk.

Dokter Junior XL voor kinderen start direct bij binnenkomst, waarna je met de lift naar de zesde verdieping gaat. Hier begint de tour. Van onze hersenen en zenuwbanen tot (rokers-)longen en baby’s in de buik: alle aspecten van het menselijk lichaam komen spelenderwijs aan bod, middels leuke activiteiten, mooie vertellingen en slimme weetjes. Na afloop ontvang je een diploma en een presentje!

Gratis entree voor kinderen

Kinderen hebben gedurende het Weekend van de Wetenschap gratis entree tot BODY WORLDS The Happiness Project. Vanaf 19 jaar betaal je de reguliere prijzen. Deze zijn hier te vinden.

Doelgroep

Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

Naam organisatie Body Worlds
Soort activiteit Spel, Tentoonstelling
Doelgroep Jonge kinderen, Kinderen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 8 oktober 2017: 09:30 - 17:00 uur
7 oktober 2017: 09:30 - 17:00 uur
Adres Body Worlds
Damrak 66
1012ML Amsterdam
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.