Verstreken: De Jonge Onderzoekers (2017)

Zpannend Zernike is de kans om te ervaren wat je allemaal kan doen bij de Jonge Onderzoekers Groningen

Credits: Anna Helfrich

Let op! Deze activiteit vindt plaats op een afwijkende datum. Vanwege de 4 mijl van Groningen, vindt Zpannend Zernike dit jaar niet plaats in het Weekend van de Wetenschap, maar één week later op 14 en 15 oktober.

Op de zaterdag van Zpannend Zernike kun je kennis maken met alle afdelingen van De Jonge Onderzoekers. Je kunt deelnemen aan allerlei activiteiten die bol staan van wetenschap en techniek! Ga zelf aan de slag, bouw, ontwerp en experimenteer!

Doelgroep

Deze activiteit is geschikt voor kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar.

|h3. Zpannend Zernike
Deze activiteit is onderdeel van Zpannnend Zernike. Vanwege de 4 mijl van Groningen, vindt Zpannend Zernike dit jaar niet plaats in het Weekend van de Wetenschap, maar één week later op 14 en 15 oktober. Tijdens Zpannnend Zernike kun je op allerlei plekken in Groningen backstage in de wereld van wetenschap en technologie.

Op zaterdag kan dat in het Academiegebouw (van Memory tot Zernike), bij ERIBA/UMCG, bij de Jonge Onderzoekers (Kijk! Doe! Ontdek!), het Universiteitsmuseum (van Proeflab tot Zeer Zpannende Zpeurtocht) en De Truck. Op zondag kan dat bij KVI-Cart, Hanzehogeschool, het Kapteyn Instituut, SRON, EnTranCe, de EnergyBarn, Bernoulliborg (Science LinX) en De Truck.

Naam organisatie De Jonge Onderzoekers
Soort activiteit Ontdekken, Open dag
Doelgroep Kinderen, Jongeren
Prijs gratis
Openingstijden 14 oktober 2017: 12:00 - 17:00 uur
Adres De Jonge Onderzoekers
Dirk Huizingastraat 13
9713 GL Groningen
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.