Verstreken: Chemische stoffen in en om het huis (2017)

In veel producten zitten chemische stoffen en dat is maar goed ook. Ze maken ons leven een stuk makkelijker en aangenamer. Maar vraag jij je ook wel eens af of al die chemische stoffen wel goed voor je gezondheid zijn?

Credits: RIVM

Tijdens deze workshop krijg je antwoord op deze en andere vragen. Het RIVM geeft je begrijpbare en eerlijke informatie over chemische stoffen in producten die je dagelijks gebruikt. Met de informatie op waarzitwatin.nl kun je zelf een goed overwogen keuze maken bij de aanschaf van producten. Ook geven de medewerkers je praktische tips, adviezen en alternatieven.

Word ook een expert en leer etiketten lezen, chemische stofnamen ontrafelen en kom achter de nut- en noodzaak van chemische stoffen. En laat weten welke vragen voor jou belangrijk zijn.

Aanmelden en legitimatie

Voor deze activiteit is aanmelden verplicht via de website is verplicht. Daarnaast dient iedereen vanaf 14 jaar zich te legitimeren met een geldige Rijkspas of een geldig identiteitsbewijs. Zonder legitimatie word je niet toegelaten tot het terrein van de RIVM Kennisparade.

Naam organisatie RIVM
Soort activiteit Workshop
Doelgroep Volwassenen
Prijs gratis
Openingstijden 7 oktober 2017: 13:00 - 14:00 uur
7 oktober 2017: 14:30 - 15:30 uur
7 oktober 2017: 11:00 - 12:00 uur
7 oktober 2017: 11:00 - 15:30 uur
Adres RIVM
Antonie van Leeuwenhoeklaan 9
3721MA Bilthoven
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.