Verstreken: Ben jij slimmer dan een muis? (2017)

Ben jij net zo slim of zelfs slimmer dan een muis? Ren door verschillende poortjes en zoek uit welke de juiste is. Ervaar hoe het is om een muis te zijn.

Credits: Caren Huygelen voor Vrije Universiteit Amsterdam

Een muis kun je geen regels vertellen, dus die krijg jij ook niet. Kun jij net als de muis achter de regels komen door steeds iets te proberen en kijken of het klopt wat je doet? Ren door verschillende poortjes en zoek uit welke de juiste is. Je weet of het klopt als je een M&M als beloning krijgt. Let op, de regels kunnen zomaar veranderen!

Ben je net zo goed als de laboratoriummuizen, die dat snel door hebben? In het lab moeten muizen op dezelfde manier hun eten verdienen. Ervaar zelf hoe het is om een muis te zijn.

Doelgroep

Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Alle activiteiten VU Amsterdam en VUmc

Kijk op de overzichtspagina’s van de VU Amsterdam en het VUmc voor alle activiteiten van deze organisaties tijdens het Weekend van de Wetenschap 2017. In het blokkenschema op de website vind je de aanvangstijden en locaties.

Naam organisatie Vrije Universiteit Amsterdam (VU)
Soort activiteit Open dag, Workshop
Doelgroep Jonge kinderen, Kinderen, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 7 oktober 2017: 12:00 - 17:00 uur
Adres Vrije Universiteit Amsterdam (VU)
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.