Verstreken: Bekijk de wereldreis van plastic (2017)

Wat betekenen de onverwoestbare eigenschappen van plastic voor de natuur en de volksgezondheid? Bekijk het in een tentoonstelling of één van de plastic-workshops.

Credits: RIVM

Plastic is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat onze spullen licht en sterk zijn. Maar de onverwoestbare eigenschappen hebben ook keerzijden wanneer plastic in het milieu terecht komt.

Plastic verspreidt zich in parken, bossen en oceanen. Via vissen belandt het ook weer op je bord. Zo blijft plastic plakken aan het dagelijks leven. Wat betekent dit voor de natuur en voor de gezondheid? Ga langs, bekijk de wereldreis van plastic en zie hoe plastic in het milieu ook jouw leven beïnvloedt.

Aanmelden en legitimatie

Voor deze activiteit is aanmelden verplicht via de website is verplicht. Daarnaast dient iedereen vanaf 14 jaar zich te legitimeren met een geldige Rijkspas of een geldig identiteitsbewijs. Zonder legitimatie word je niet toegelaten tot het terrein van de RIVM Kennisparade.

Naam organisatie RIVM
Soort activiteit Workshop, Tentoonstelling
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Volwassenen
Prijs gratis
Openingstijden 7 oktober 2017: 14:30 - 15:30 uur
7 oktober 2017: 13:00 - 14:00 uur
7 oktober 2017: 10:00 - 16:00 uur
7 oktober 2017: 11:00 - 12:00 uur
Adres RIVM
Antonie van Leeuwenhoeklaan 9
3721MA Bilthoven
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.