Verstreken: Zpannend Zernike bij EnTranCe (2016)

Kom zelf horen, zien en voelen wat er allemaal mogelijk is met nieuwe energie! Bij EnTranCe kun je op 2 oktober veel dingen doen op het gebied van Energie en Bewegen.

Credits: EnTranCe

Zo kan jij dit jaar in de Energy Barn, onze duurzaam schuur gebouw van lokalen componenten, je eigen 3D print printen, slush puppy maken en deelnemen aan verschillenden energiespel spelen. Bij de stands onder andere van Energy Academy Europe, de Jonge Onderzoekers, Energy Valley en Huis voor de Sport Groningen kun je verschillende testjes doen over energie en kun je een workshop volgen. Kom kijken in de gloednieuwe Energy Barn bij EnTranCe en ontdek de wereld van energie heel dichtbij!

EnTranCe EnTranCe is de energieproeftuin van de Hanzehogeschool Groningen en de Energy Academy Europe. Studenten, onderzoekers en bedrijven werken samen aan energie-innovaties voor een duurzame energietoekomst. Meer info: www.en-tran-ce.org

De EnergyBarn De EnergyBarn is een duurzaam gebouw, gebouwd van lokale componenten. Het is een project dat mensen en instanties stimuleert om creatief na te denken over de eigen lokale mogelijkheden van de regio.

Naam organisatie EnTranCe
Soort activiteit Festival, Spel, Workshop
Doelgroep Jonge kinderen, Kinderen, Jongeren, Familie
Prijs gratis
Openingstijden 2 oktober 2016: 12:00 - 17:00 uur
Adres EnTranCe
Zernikelaan 17
9747AA Groningen
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.