Verstreken: Wil je zwemmen met zeehonden? (2016)

Tijdens het Weekend van de Wetenschap kun je een duik maken in het dagelijks leven van zeehonden. Wel een virtuele duik, dus je zwembroek kun je thuis laten! En terwijl jij mee snurkt, snuift & zwemt, wordt er bijgehouden wat dit met je doet.

Credits: Liselotte Jansen, Zeehondencentrum Pieterburen

Tijdens het Weekend van de Wetenschap kun je in Zeehondencentrum Pieterburen in samenwerking met The Dolphin Swimclub een duik maken in het dagelijks leven van zeehonden. In een unieke virtual reality ervaring waan je je even onder water bij zeehonden. Niet alleen is het heel leuk om te doen, maar de duik heeft misschien ook wel een effect op je gemoedstoestand! Dit gaan we tijdens het Weekend van de Wetenschap onderzoeken.

Alle bezoekers van Zeehondencentrum Pieterburen kunnen gratis deelnemen aan de activiteiten die in het kader van het Weekend van de Wetenschap georganiseerd worden. Er dient dus nog wel de normale entree prijs te worden betaald. Kijk op onze website voor openingstijden en totale programma.

Naam organisatie Zeehondencentrum Pieterburen
Soort activiteit Excursie / Rondleiding, Ontdekken, Voorstelling / Demonstratie
Doelgroep Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Familie
Prijs
7,50 per persoon
Openingstijden 2 oktober 2016: 11:00 - 15:00 uur
1 oktober 2016: 11:00 - 15:00 uur
Adres Zeehondencentrum Pieterburen
Hoofdstraat 94a
9968 AG Pieterburen
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.