Verstreken: Twente Science Quiz (2016)

Doe en denk jij ook mee? 250 bekende en minder bekende bezoekers gaan de uitdaging aan om verrassende en bliksemgoede vragen en stevige doordenkers te beantwoorden. Presentatie: Dennis en Valerio.

Credits: Universiteit Twente

De Universiteit Twente brengt technologen, psychologen, organisatiekundigen en ontwerpers bij elkaar om gezamenlijk jouw wereld veiliger te maken. Hun innovaties willen Twente University graag met je delen. Dat doen ze in de Twente Science Week: een week vol spannende en interessante activiteiten. Voor de Twente Science Quiz gaan 250 bekende en minder bekende bezoekers de uitdaging aan verrassende en slimme vragen te beantwoorden die worden afgewisseld met lastige doordenkers.

Tijdens deze zinderende avond, gepresenteerd door Dennis & Valerio, haal je het beste in jezelf naar boven! Voor het juist beantwoorden van deze hersenkrakers hoef je geen meesterbrein te zijn, iedereen kan meedoen. Maar natuurlijk komen logisch redeneren en algemene kennis goed van pas.

Aanmelden

Voor deze activiteit dien je je aan te melden. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je kunt je aanmelden via deze link.

Naam organisatie Universiteit Twente
Soort activiteit Spel
Doelgroep Jongeren, Volwassenen
Prijs gratis
Openingstijden 30 september 2016: 19:00 - 22:30 uur
Adres Grote Kerk
Oude Markt 35
7511 G Enschede
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.