Twente Science Quiz

Doe en denk jij ook mee? 250 bekende en minder bekende bezoekers gaan de uitdaging aan om verrassende en bliksemgoede vragen en stevige doordenkers te beantwoorden. Presentatie: Dennis en Valerio.

Naar de website

De Universiteit Twente brengt technologen, psychologen, organisatiekundigen en ontwerpers bij elkaar om gezamenlijk jouw wereld veiliger te maken. Hun innovaties willen Twente University graag met je delen. Dat doen ze in de Twente Science Week: een week vol spannende en interessante activiteiten. Voor de Twente Science Quiz gaan 250 bekende en minder bekende bezoekers de uitdaging aan verrassende en slimme vragen te beantwoorden die worden afgewisseld met lastige doordenkers.

Tijdens deze zinderende avond, gepresenteerd door Dennis & Valerio, haal je het beste in jezelf naar boven! Voor het juist beantwoorden van deze hersenkrakers hoef je geen meesterbrein te zijn, iedereen kan meedoen. Maar natuurlijk komen logisch redeneren en algemene kennis goed van pas.

Aanmelden

Voor deze activiteit dien je je aan te melden. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je kunt je aanmelden via deze link.

Locatie

Grote Kerk
Oude Markt 35
7511 G Enschede

Datum en tijd

30 september 2016 2016: 19:00 - 22:30 uur
Credits: Universiteit Twente

Naam organisatie

Universiteit Twente

Soort activiteit

Spel

Doelgroep

Jongeren, Volwassenen

Toegangsprijs

gratis

Openingstijden

30 september 2016: 19:00 - 22:30 uur

Adres

Grote Kerk
Oude Markt 35
7511 G Enschede

Website

Ga naar de website

Social media

Weekend van de Wetenschap wordt georganiseerd door NEMO Science Museum, in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.