Soldaat van Oranje – De Musical

Win kaarten voor de exclusieve rondleiding van Soldaat van Oranje – De Musical. Uiteraard mag je als winnaar ook de voorstelling bekijken!

Naar de website

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Tijdens het Weekend van de Wetenschap mogen gelukkigen naar de matinee voorstelling Soldaat van Oranje – De Musical, om vervolgens een exclusieve backstage rondleiding te krijgen. Tijdens deze rondleiding zult je alles ontdekken over de techniek achter deze vernuftige productie.

Wil je alvast een voorproefje? Vakblad De Ingenieur schreef in 2015 een interessant artikel over de technologie die er voor zorgt dat jij als toeschouwer een geweldige ervaring hebt.

Winactie is gesloten

Voor deze activiteit kon je kaarten winnen. De winactie is inmiddels voorbij. Gelukkig zijn er nog heel wat andere organisaties die de deuren openen waar jij backstage kunt tijdens het Weekend van de Wetenschap.

Locatie

TheaterHangaar
1e Mientlaan/Wassenaarseweg 75
2223LA Katwijk

Datum en tijd

2 oktober 2016: 14:00 - 18:00 uur
Credits: Joris van Bennekom

Naam organisatie

Soldaat van Oranje - De Musical

Soort activiteit

Excursie / Rondleiding, Voorstelling / Demonstratie

Doelgroep

Jongeren, Volwassenen

Toegangsprijs

gratis

Openingstijden

2 oktober: 14:00 - 18:00 uur

Adres

TheaterHangaar
1e Mientlaan/Wassenaarseweg 75
2223LA Katwijk

Website

Ga naar de website

Weekend van de Wetenschap wordt georganiseerd door NEMO Science Museum, in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.