Verstreken: Open dag Hack42 (2016)

Neem een kijkje bij Stichting Hack42, de speeltuin voor volwassenen. Hackers zijn niet eng en dat willen ze je deze dag graag laten zien!

Credits: Flickr.com, Lurwah via CC BY-NC-SA 2.0

In de hackerspace Stichting Hack42 van is veel te zien en nog meer te doen: 3D-printen of koekjes graveren met een lasersnijder in de cleanroom. Houtbewerken met een kolomboor of CNC-frees in het stofhok. Club-Mate drinken aan de bar. Lockpicken en kletsen in de lounge. Handenarbeid en fabricage in het maaklab. Aan een project werken en solderen in het flexlab. De perfecte foto van je project maken in de fotostudio. Relaxed retro-spelletjes doen in de gamingruimte. Of de bijzondere collectie bewonderen in het computermuseum.

Als je ook maar iets hebt met computers, dingen maken, elektronica, knutselen of techniek kun je bij Hack42 heel veel verschillende dingen doen op allerlei niveaus. Niet alles wat ze doen heeft met computers te maken, en ook als je wel iets met computers wilt doen, hoef je geen expert te zijn. Beginners zijn net zo welkom als experts, fouten maken hoort erbij en samen leren is leuk!

Locatie

Hack42 bevindt zich op de 1ste en 2e verdieping van Nieuw Vrijland te Arnhem. Het kantoor is toegankelijk via een trappenhuis en bij uitzondering met een lift.

Doelgroep

Deze open dag is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar.

Naam organisatie Hack42
Soort activiteit Open dag
Doelgroep Jongeren, Volwassenen
Prijs gratis
Openingstijden 1 oktober 2016: 10:00 - 17:00 uur
Adres Hack42
Koningsweg 31A
6816 TG Arnhem
Website Ga naar de website
Deel deze activiteit
Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt georganiseerd in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.